A mesterek már tapétázzák VIP-páholyunkat

A mesterek már tapétázzák VIP-páholyunkat

A régi Regénytár látogatói számára nem ismeretlen az a jelenség, hogy bizonyos tartalmakat csak a VIP-tagok láthattak. Olyan pletykák, híresztelések vagy speciális jegyzetek kerültek be ebbe a válogatásba, amelyek regénytáras viszonylatban is kuriózumnak számítottak. Mivel a VIP-tagságot a honlap virtuális fizetőeszközével, a közös regényírás honoráriumaként vagy pénzváltás útján szerzett talentumért lehetett kiváltani, a VIP-tagság is bővítette a megtakarított összeg felhasználásának lehetőségét.

Mivel a talentumra is érvényes az, hogy nem vész el, csak átalakul, a megújult Regénytárra is átmenekítettük a VIP-tagság kiváltásának lehetőségét. A módszer ugyanaz, mint az előzmény oldalon volt, azzal az apró különbséggel, hogy itt nem automatikusan intézhetjük ezt, hanem egy e-mail útján. Ezzel a modullal kell jelezni az egy évre szóló VIP-tagság kiváltásának igényét, amelynek megérkezése után megvizsgáljuk, hogy a kérelmezőnek van-e erre elég talentum-megtakarítása, és ha igen, beállítjuk neki az elérhetőséget (a VIP-tagság igényléséhez előzőleg regisztrálódni kell a honlapunkon, ezt itt tehetik meg). Ha nincs elég talentum, a Regénytár Bankban leírt módon pénzt kell váltani. Fontos megjegyzés, hogy a pénzváltás ez esetben donációnak minősül, amiért cserébe ajándékként egy forint = egy talentum arányban írjuk jóvá az adományozónak a virtuális fizetőeszközünket.

A Regénytár éves VIP-tagsági díja 300 talentum (1 talentum 1 forintot ér).

Mindazon túl, hogy a donációval a honlap működését, fennmaradását segíthetik, azokért az extra szolgáltatásokért is megéri kiváltani a VIP-tagságot, amelyek a beavatottak részére tartogatott titkok és meglepetések vonalán is emlékezetessé tehetik az itt tartózkodást. Ne sokat vacilláljanak hát, hanem intézkedjenek, hogy minél kényelmesebb fotőjt szerezhessenek maguknak ebben a bizonyos páholyban.

Szóljon hozzá