Itáliai hangulatok

2016-05-04
561 olvasó

Az itt látható fotók egy 2007-es itáliai utazás során készültek, Nikon D70-es (6 megapixeles) masinával. Ma már egy butatelefon is jobb képfelbontásra képes, de talán nem mindig a technikán múlik a lényeg. A felvételeket a Google ingyenesen letölthető NIK fotóeditáló programjával változtattam át drámaivá, remélem, többé-kevésbé sikerült. Kellemes nézelődést kívánok mindenkinek, akit megérint az album hangulata.

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”Itáliai hangulatok”]

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Majoros Sándor

A Regénytár alapító- főszerkesztője, aki célul tűzte ki maga elé az igényes (nívós) szórakoztató és a komoly, elhivatott irodalom közötti „északnyugati átjáró” megtalálását. Ez a honlap ennek az útkeresésnek a gyakorlatozó terepe, néha komoly, máskor komolytalan, de mindig egyedien különleges és szórakoztató. Majoros jelenleg Budapesten él, néha dolgozik, máskor csak lóbálja a lábát. Mentségére legyen mondva a régi igazság, amely szerint az író akkor is ír, ha ez olyan nagyon nem is látszik: belsőleg alkot.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL