Fontos változás a Regénytár Nívódíj keretösszegében

2016-10-18
574 olvasó

Korábban már megszellőztettük azt az információt, hogy a Regénytár Nívódíjjal járó jutalom összege az idén változni fog. Az alap 10 000 forint marad, de ehhez örvendetes módon a díjazott személy az összegyűjtött talentumkeretéből további 10 000-et átválthat forintra. Mint ismeretes, a talentum honlapunk saját, virtuális fizetőeszköze, amelyet a honlapon megjelent cikkekért, illetve forint- vagy valutaalapú donáció ellenértékeként adunk ajándékba szerzőinknek, utóbbi esetben pedig olvasóinknak. Mindez idáig a talentumot csak a Bűvös Boltunkban elhelyezett e-kiadványok és kuponok letöltésére fordíthatták, ez most a nívódíj keretösszegének növelésével bővül.

Ahogy többször is jeleztük, nagyon megérte hát gyűjtögetni a talentumot, legalábbis azok számára, akik 2016-ban is a Regénytár épülésén, szépülésén munkálkodtak. Közülük fog kikerülni az idei díjazottunk, éspedig a már évek óta bevált módon, vagyis előzetes jelölést követő, kontinentális elektori voksolással. A jelölés november közepén várható, a voksolást pedig november végén, december elején fogjuk lebonyolítani.

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL