A fátyol föllebben: íme, világszavazásunk helyszínei!

A fátyol föllebben: íme, világszavazásunk helyszínei!
A világ közvéleménye épp hogy csak ocsúdni kezdett az amerikai elnökválasztás hosszas és kimerítő show műsora után, máris itt a következő, még nagyobb izgalomforrás: november 15-én kezdődik a nívódíjunk odaítélését megelőző szavazási procedúra, amely – miként azt megszokhatták – az egész világot behálózza.

Ezúttal az arizonai San Carlosból, Buenos Airesből, Marrákesből, Dublinból, Vlagyivosztokból, Alice Springsből és nem utolsó sorban az antarktiszi Penguin’s Heaven kutatóbázisról várjuk a kontinentális szavazatokat.

Természetesen minden helyszínről tudósító is jelentkezik majd, hogy megvilágítsa a szavazás cseppet sem izgalommentes háttéreseményeit. A tét óriási, mert mindazon túl, hogy a nyertes a Regénytár Nívódíj büszke birtokosává válik, még 10 000 forint – vagy ha rendelkezik elég talentummal, akkor ennek akár a duplája – is ütni fogja a markát.

Az idei jelöltekről itt olvashatnak bővebb tájékoztatót.

 

2 Megjegyzés ehhez a témához: "A fátyol föllebben: íme, világszavazásunk helyszínei!"

  1. MS   2016-11-11 at 09:37

    A hideg antarktiszi télben mást sem csinálnak, mint a népes pingvinkolóniát olvasni tanítják. A királypingvinek például már rendszeresen nézegetik a Regénytárat. 🙂

    Válasz
  2. Salánki Anikó   2016-11-11 at 06:58

    Az antarktiszi kutatóbázis népes és olvasott, jó ízlésű szavazótáborában nagyon bízom!

    Válasz

Szóljon hozzá