Régi ház az eldugott kis vidéki városban

Régi ház az eldugott kis vidéki városban

Folytatódik Salánki Anikó regénye, mégpedig erőteljesen kíváncsiságot támasztó hangulatban. A második fejezet ezen a linken olvasható, vagy a felső menüsor FOLYTATÁSOS címkéjére kattintva megközelíthető. Ez az útvonal csupán a regény előcsarnokába vezet, de innen könnyen elnavigálhatnak az egyes fejezekig. Ne tétovázzanak, ha egy kortárs irodalmi viszonylatban különleges írást szeretnének olvasni.

7 Megjegyzés ehhez a témához: "Régi ház az eldugott kis vidéki városban"

 1. Mónika   2017-10-30 at 07:38

  Drága Tanárnő! Gondoltam én mindig, hogy aki olyan klasszul tanít irodalmat, előbb vagy utóbb maga is tollat ragad. Nagyon örülök és gratulálok!

  Válasz
 2. D.D   2017-10-20 at 19:10

  Örülök, hogy ráleltem erre a lapra, visszafelé haladva próbálom behozni a lemaradásomat. Ez azért tetszik, mert “csajos”, de kemény is. Sok jó olvasmányt leltem a Regénytárban.

  Válasz
 3. M.Mihály   2017-10-12 at 18:28

  Kedves Szerző! Az az igazság, hogy nem az első fejezettel kezdtem, hanem a másodikkal, amikor rájöttem, hogy ennek van előzménye. Így már értettem, és jó lesz majd olvasni a 3. fejezetet is. felveszem önnel a kapcsolatot, met szeretnék kérdezni dolgokat. Üdvözlettel

  Válasz
 4. Kati néni   2017-10-11 at 16:19

  Nagy örömmel olvasom minden írásodat, itt meg annyira felkeltetted a kíváncsiságomat, hogy alig várom a következő részt.

  Válasz
 5. Éva   2017-10-11 at 08:04

  Egyszerűen tetszik, nagyon jó. Végre valami, ami nem túl fennkölt, nincs tele idegen szavakkal és nem nagyképű, hanem nekünk, olvasóknak szól, és nem akar megfelelni semmiféle politikai meg egyéb elvárásoknak.

  Válasz
 6. K.József   2017-10-10 at 19:38

  Nagyon szeretem a stílusát, egyéni, mint ahogy a komoly gondolatok mögé eldugott humor és vagányság is. Kíváncsian várom, hogyan alakul a cselekmény.

  Válasz
 7. Névtelen   2017-10-09 at 17:14

  Tétovázni????A magam részéról már alig vártam a folytatást, hiszen az első fejezet végén már érezni lehetett, hogy ez egy sokáig élvezhető olvasnivaló a szép gondolatokat, a szép kifejezéseket, a nagyszerű leírásokat szerető olvasónak.Ringattam egy kicsit magam ezzel a részlettel.Van egy érzésem, hogy a torontáli szőnyeg egy fontos tárgy lesz a későbbiekben.Persze én olvasókéntazonnal ragaszkodni kezdtem hozzá…!!Hogy is ne ragaszkodnék (magam is őrzök néhány családi darabot !!!) amikor édasanyám egy életen át szőtte álmait a fenyőfával, szarvasokkal és klasszikus mintákkal díszített szönyegekbe…Igen és boldog vagyok, hogy Irén-ből Irénke lett.(nekem már az első fejezetben is!)

  Válasz

Szóljon hozzá