A titok nyitja, avagy folytatódik a képaláíráskereső játék

A titok nyitja, avagy folytatódik a képaláíráskereső játék

Közkívánatra folytatódik képaláíráskereső játékunk. A szabály egyszerű: aki kommentet ír a fotóhoz, 1000 talentum jutalmat kap, akit pedig gépi intelligenciánk, Cipurka átlagon felüli módon szellemesnek talál, még plusz 1000 talentum extra jutalmat kasszírozhat (összesen tehát 2000-et). Az akció azokra érvényes, akik regisztráltak a honlapunkon, és bejelentkezés után írják a kommentjüket.

Rejtély a járdán, avagy képaláírást keresünk, jutalomért!

Aki kommentet ír a fotóhoz, 1000 talentum jutalmat kap, akit pedig gépi intelligenciánk, Cipurka átlagon felüli módon szellemesnek talál, még plusz 1000 talentum extra jutalmat kasszírozhat (összesen tehát 2000-et). Az akció azokra érvényes, akik regisztráltak a honlapunkon, és bejelentkezés után írják a kommentjüket.

Rejtély a járdán, avagy képaláírást keresünk, jutalomért!

Fejtsük meg együtt, mi történt, mielőtt a kép elkészült, vagy mi történt, miután a fotós távozott a helyszínről!

Képaláírást keresünk! – új közösségi játék

Fejtsük meg együtt, mi történt, mielőtt a kép elkészült! Aki kommentet ír a fotóhoz, 1000 talentum jutalmat kap, akit pedig gépi intelligenciánk, Cipurka átlagon felüli módon szellemesnek talál, még plusz 1000 talentum extra jutalmat kasszírozhat (összesen tehát 2000-et). Az akció azokra érvényes, akik regisztráltak a honlapunkon, és bejelentkezés után írják a kommentjüket.

Képaláírást keresünk! – új közösségi játék

Nagyon érdemes lesz ezen a módon is gyarapítani a regénytáras virtuális fizetőeszközt (talentumot), mert hamarosan drámai módon kibővül a felhasználásának lehetősége. Mind köztudott, jelen pillanatban még csak a Bűvös Boltban költhető el a talentum, de ez nem sokáig marad így. A részletekről hamarosan.