A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

A bolha mindig kétszer köhög – előzetes

Már valóban csak idő kérdése, és teljes elánnal megkezdjük George F. Wheeler és Alex H. Granger közös regényének, A bolha mindig kétszer köhög című abszurd humorba ágyazott történetfolyamának a közlését. A mű cselekménye javarészt Magyarországon, kisebb részt pedig Németországban bonyolódik és a napjainkban mindenkit foglalkoztató migránshelyzet hullámhosszán rezonál. Hősei a kalandor, sötét ügyletekkel terhelt, de alapjában véve jóravalóan balek Tóth Dzsúlió és cimborája, a becsületes, de vállalkozásaiban csakúgy mint a magánéletében rettentően ügyefogyott Bódvai Leandró a gyors meggazdagodás reményében naivan belebonyolódnak az embercsempészésbe, de ahogy minden egyebet, ezt is rettentően tehetségtelenül csinálják. Kínosan nevetséges és nevetségesen kínos helyzetek sokaságán kénytelenek keresztülvágni magukat, ám hogy esetlenkedésüknek mi lesz a vége, azt csak akkor fogják megtudni, ha elolvassák hétről hétre bővülő, frissülő regényfolyamunkat.

Addig is nézegessék, lájkolják és ha van hozzáfűzni valójuk, kommenteljék a regény nemrég útjára indított Facebook oldalát:

https://www.facebook.com/bolha2szer/

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More