Eladjuk a Szórakoztató Füzetek jogait

Eladjuk a Szórakoztató Füzetek jogait

Hosszas tetszhalál után úgy tűnik, végre rendeződik a Pagány és Tsa. Szórakoztató Füzetek sorsa. A Regénytár ugyanis tárgyalásba kezdett a virtuális irodalmi befektetéseiről szakmai körökben jól ismert Tóth-Kajtár-Szurdoki konzorciummal, és úgy tűnik, sikerült velük megállapodni az Irodalmi Élet égisze alatt működő – vagy inkább csak ott parkoltatott – tartalomszolgáltató sorsáról.

A tárgyalás jelenlegi szakaszában a Tóth-Kajtár-Szurdoki csoport átveszi az http://irodalmielet.hu/pagany/ oldalt, majd pedig átalakítva, új koncepcióval életet költöztet beléje.

A Pagány Füzetek eddigi darabjai a hatályos jogdíjszerződések értelmében átköltöznek a Regénytárra, a szórakoztató füzetek pedig új dizájnt kapva az Irodalmi Élet szatelit oldala marad. A befektetők megkapják a Facebookon stagnáló Szórakoztató Füzetek klub szerkesztési jogát is, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a domaint, a tárhelyet és a Szórakoztató Füzetek Facebook klubot csomagban adjuk el a befektetőknek.

A konzorcium az előszerződés szerint annyit fizet mindezért a Regénytárnak, ami újabb egy évre biztosítja annak működését. 2017 nyaráig tehát megmenekültünk a csődtől, és reméljük, aztán is lesz valami. Meg nem erősített hírek szerint a Tóth-Kajtár-Szurdoki trió rögtön egy krimi vagy kaland(kis)regénypályázattal indítaná a munkát, amelynek részleteiről VIP-pletykáinkban számolunk be részletesebben.

 

Szóljon hozzá