A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

Jótékonysági felhívás

Nagyon szép szokás, hogy ilyenkor, karácsony tájékán azok, akiknek a tisztességes jó szándék mellé gazdagságot adott az Úristen, adakoznak az utóbbiból azoknak, akiknek csak az előbbi jutott. Kedves és megható ez a gesztus, amelynek eredményeként édesség, játék meg mindenféle finomság kerül a szegény kisgyerekek asztalára, az adományozók lelkét pedig csordultig kitölti a békesség.

Ehhez a magasztos, fennkölt érzéshez szeretnénk mi is hozzájárulni azzal, hogy kitárjuk az adakozók lelke előtt szegény kis Regénytárunk kapuit, amelyet nem valami pénzmágnás mogul, hanem Majoros Sándor működtet idestova másfél évtizede a saját, feneketlennek éppen nem mondható írózsebéből.

Arra kérünk mindenkit, akinek van egy-két nélkülözhető forintja, adakozzon vele a Regénytár irányába is. Minden aprópénz jól jön, mert ennek a valóban különleges és különlegességében egyedi honlapnak a fennmaradását segíti elő. Nagy kár lenne, ha egy rúd pluszban megevett bejgli, vagy két extrán legurított karácsonyi sör ára miatt megszűnne ez a honlap, amelynek nemcsak magyar, hanem galaktikus viszonylatban is alig akad párja (talán az Androméda körben működik valami hasonló a csáprágóak bolygóján, de az messze van).

Kérjük tehát önöket, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a működésünket a 11773023-06656692 (OTP) bankszámlaszámra juttatott donációikkal.

Minden kedves adakozónak az adomány értékével azonos összegű regénytáras letöltő keretet – talentumot – bocsátunk renbdelkezésére, amelyet a honlapunkon tárolt e-kiadványok letöltésére fordíthat.

Boldogságot, egészséget kívánva köszönjük a támogatást és a nagyvonalúságot!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More