A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

Fontos változások a honlapon

Élesebb szemű olvasóink bizonyára észrevették, hogy a Regénytáron a mai naptól néhány nem túl nagy volumenű, de a dolog mélységét tekintve jelentős változás történt. A legszembetűnőbb talán az, hogy a főcím alól eltűnt a „Majoros Sándor irodalmi honlapja” tétel, átadva helyét a „Létező és nem létező irodalom” kifejezésnek. Minderre azért volt szükség, mert az eddigi tulajdonos és lpagazda, Majoros Sándor kicsit visszább vonult, ugyanis a Regénytár már régóta nem az ő irodalmi honlapja, hanem sokkal inkább a kapocs a komoly elhivatott és a könnyed, szórakoztató irodalom között.

Másik jelentősnek is mondható újítás az eddigi „Röviden” rovat megszűnése. Itt ezidáig rövid híreket, hivatkozásokat és kiemeléseket tettünk közzé, ám az idők során kiderült, hogy nincs annyi hírünk sem pedig történésünk, ami ennek a rovatnak a létét indokolná. Mindezt mérlegelve úgy töntöttünk, a „Röviden” rovat helyét átadjuk az „500 karakter”-nek, ahová facebookos posztok tömörségét idéző megvillanásokat, gondolatfutamokat helyezünk majd el, remélve, hogy ezeket legalább elolvassák – mivel a tappasztalat azt mutatja, hogy a hosszabbakat meg nem.

Egyéb változásokat is tervezünk, például olyanokat, amelyek az írott anyagok, szövegek helyett inkább a multimédiás tartalmakat helyezik majd előtérbe, de ezekről majd később. A honlappal kapcsolatos híreket ezentúl kizárólag a „Gépház” rovatunkba helyezzük el, ami lentebb található.

Természetesen nem zárkózunk el az esetleges ötletektől, javaslatoktól sem, így akinek észrevétele van a honlap működésével kapcsolatban, legyen szíves, írjon a regenytar@gmail.com -ra

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More