A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

Bank of Regénytár – hogyan lehet önnek is talentuma?

Aki nem szerzője vagy díjazottja a Regénytárnak, pénzváltás útján szerezhet magának talentumot.

A pénzváltás minden esetben banki utalással történik.

Belföldről a 11773023-06656692 OTP számlaszámra

Külföldről a HU60 11773023-06656692-00000000 (IBAN) bank azonosító: OPTVHUHB, bank címe: 1051 Budapest, Nádor u. 16. – bankszámla számra kell átutalni egy tetszőleges forintösszeget, vagy ennek megfelelő valutát.

Az utalás megjegyzés rovatában kötelezően meg kell adni azt a felhasználói nevet, amelyen a pénzváltást kezdeményező személy a Regénytáron regisztrálta magát. Amikor az összeg megérkezik a számlánkra, az átutalt forintösszeggel azonos értékű talentumot írunk hozzá a megtakarításához, amelyet bejelentkezés után az összeghatárig szabadon használhat a Áruházunkban elhelyezett kiadványok letöltésére, de Regénytár részvényeket vásárolva akár honlapunk résztulajdonosává is válhat.

Külföldi valutáról az aktuális forint árfolyamnak megfelelő értékben váltjuk a talentumot.

Az utalás donációnak minősül, mivel a Regénytár kereskedelmi tevékenységet nem folytathat.

Fontos tudni, hogy a Bank of Regénytár 100%-ig megbízható virtuális monetáris intézmény, amely mindaddig nem megy csődbe, ameddig az internet létezik, ezért ha bíznak az internet megmaradásában, bennünk is megbízhatnak. A talentumváltással kapcsolatos kérdéseiket a regenytar@gmail.com e-mail címre küldjék.

Tarhási Edomér

bankigazgató

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More