A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

GYIK

Hogyan tehetek közzé hirdetést vagy PR-cikket a honlapon?

Mivel a Regénytár finanszírozása teljes egészében magánerőből történik, a hirdetések és a PR-cikkek közzétételére csak úgy van lehetőség, ha az ilyen jellegű szolgáltatást igénylők dontáció útján támogatják a honlapot. Összeghatár nincs, már néhány ezer forintos donáció ellenében is van lehetőség a PR-anyagok megjelentetésre, ám ezekről nem adhatunk számlát, mivel nem végezhetünk kereskedelmi tevékenységet.

A donációt a 11773023-06656692 számlaszámú OTP számlára kell befizetni. Erről bővebb tájékoztatást a regenytar@gmail.com e-mailen kérhetnek.

Kik szerkesztik ezt a honlapot?

A Regénytár működéséről javarészt a CIPURKA néven működő mesterséges intelligencia – különféle irodalmi és nem irodalmi algoritmusok közös együtthatója – gondoskodik, aminek következtében a beküldött írások nem mindig hibamentesek, Cipurka ugyanis még korántsem tökéletes, így hajlamos az elütésekre, betűhibák elkövetésére.

Mi ez a honlap?

A Regénytár a komoly, elhivatott és a könnyed, szórakoztató irodalom közötti kapcsolódást, átjárhatóságot kutató webes felület.

Hogyan juthatunk hozzá a Talentumhoz?

Talentumot a honlapunkon végzett publikációs tevékenység honoráriumaként vagy pénzváltás ellenértékeként adományozunk. Utóbbit a 11773023-06656692 számú OTP bankszámla számra végzett utalással lehet megvalósítani. Egy forint egy talentumot ér, külföldről 1 euróért 300 talentumot, 1 dollárért pedig 280 talentumot adunk. Talentumot csak regisztrált látogatóinknak tudnak váltani, ezért utalás előtt mindenképpen regisztrálják magukat a honlapunkon, az utalás megjegyzés mezőjébe pedig írják be azt a felhasználónevet, amelyet a regisztráláskor megadtak. Ha az utalást követő 1-2 napon belül nem érkezik meg a virtuális regénytáras bankszámla számukra a talentum, a regenytar@gmail.com e-mailen érdeklődjenek.

Mi a Talentum?

A Talentum honlapunk virtuális fizetőeszköze, amely a Regénytárról letölthető kiadványokra, illetve az általunk nyújtott szolgáltatásokra fordítható.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More