A szépség, ami körülvesz bennünket

2016-12-31
567 olvasó
Szarka Balázs fotográfiái bolygónk sajnos mindinkább fogyatkozó szépségeire irányítják rá a figyelmet. Minden célzatosság nélkül talán azt üzenik: óvjuk a környezetünket, ahogy csak tudjuk.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”97″ gal_title=”Szarka Balázs”]

 

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Szarka Balázs

Szabadfoglalkozású grafikus és fotóművész. Olyan módon él és alkot, amilyenről mindannyian álmodozunk, de nem merünk belevágni: egy hátizsákkal járja a világot, és ahol valamilyen szépséget vagy fotós különlegességet talál, letáborozik, és megvárja, hogy a képkészítéshez megfelelővé változzanak a fényviszonyok. Grafikusként egy laptopról dolgozik, munkáit és fotóit on-line értékesíti. Képein olyan különleges tájakat és helyszíneket mutat be, ahová hétköznapi ember csak ritkán és nehezen juthat el. Itt közölt összeállításunk egy válogatás a képeiből, bővebben a honlapján ismerkedhetnek meg vele: http://www.szarka.photos/

3 Comments

  1. E szep kepek lattan tudatositja az ember, hogy milyen gyonyoru a vilag korulottunk! Gratulalok!

  2. Ráadásul a képek készítőjének nemcsak a tehetsége, hanem a szerénysége is rendkívüli. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL