A természet csodálója és megörökítője

376 olvasó

Precíz statisztikai adatok igazolják, hogy nyáron az emberek többet fotóznak, mint más évszakokban. Csoda tudja, miért van ez így, mert hiszen a tavasz, az ősz és a tél legalább annyi látnivalót kínál, mint a nyár, de az év közepéhez valahogy jobban vonzódunk. Az sem tántorít el bennünket ettől a szokásunktól, hogy az újabb kori nyarak már nem azok a selymesen simogatók, mint a húsz-harminc évvel ezelőttiek voltak. A 21. század nyarai harapnak, akár a sztyeppéken vadászó hiénák, ám az igaz fotóst ez a körülmény nem befolyásolja a munkájában.

Bauer Éva igazi fotográfus: a természet neki maga a csoda, amelynek számtalan megnyilvánulásából némi odafigyeléssel megidézhető az egyetemes szépség. Az már csak a véletlen műve, hogy ez az összeállítása elősorban a nyár különlegességét tárja elénk.

Majoros Sándor

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”98″ gal_title=”Izland”]

Bauer Éva

Mindig szerettem a pillanatot megragadni, és amikor az életem folyása engedte, beiratkoztam Imre Tamás iskolájába, hogy jobban, szebben tudjak fotózni. Ennek az iskolának a hatására váltam a természet még nagyobb csodálójává és megörökítőjévé.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

0 Ft