Halálugrás

2016-08-29
524 olvasó

Szerintem nemes egyszerűséggel ez az év fotója. Egy valódi mestermű. Kifejezi a civilizált világ minden kínját, és úgy ellenpontozza az ezzel párhuzamosan meglévő globális nyomort, hogy az direkte nem is látszik. Nem véltelen, hogy a kép Németországban készült, ahol úgy látszik, a migránsokon kívül is akad fotografálni való.  [Fotó: Thomas Warnack/EPA]

Szükségünk van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb látható kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák.

Majoros Sándor

A Regénytár alapító- főszerkesztője, aki célul tűzte ki maga elé az igényes (nívós) szórakoztató és a komoly, elhivatott irodalom közötti „északnyugati átjáró” megtalálását. Ez a honlap ennek az útkeresésnek a gyakorlatozó terepe, néha komoly, máskor komolytalan, de mindig egyedien különleges és szórakoztató. Majoros jelenleg Budapesten él, néha dolgozik, máskor csak lóbálja a lábát. Mentségére legyen mondva a régi igazság, amely szerint az író akkor is ír, ha ez olyan nagyon nem is látszik: belsőleg alkot.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL