Indiában, sej…

2015-10-14
415 olvasó

…vidám az élet – mondhatnánk némi cinizmussal. A valóság viszont az, hogy az emberiség az utolsókat rúgja, és ebben jó részük van az olyan, nagy népességű államoknak is, mint India, vagy Kína. Amíg ezek a fejletlenség édeni állapotában léteztek, nem is hallottunk a globális felmelegedésről, de mióta Kínában és Indiában ugrásszerűen megnőtt a gépkocsik száma, bolygónk légköre mindinkább egy piszkos, sárga buborékra kezd hasonlítani. Járulékos hír, ám ide tartozik, hogy átlagosan két perc kell egy Mercedes gépkocsi kasznijának kipréseléséhez. Valószínűleg ezekből Indiába nem sok jut el, de ahogy a képről is látszik, az autóbuszaik is beleadnak apait-anyait. (Fotó: Rupak De Chowdhuri/Reuters)

Szükségünk van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb látható kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL