VILÁGIRODALOM!

Honlapunk új közösségi játékában szerzőink és olvasóink egyaránt megküzdhetnek az akár

50 000 forint

jutalomért.

 

A játék végén a Győztes titulust elsőként elérő író jutalma a 20 000 forintos alapdíjból, plusz az olvasópontok* összegéből keletkező bónuszból tevődik össze. Ez legfeljebb 30 000 forint lehet, vagyis a legjobb író akár 50 000 forinttal is gazdagodhat!

Aki nem íróként szeretne kibontakozni, mint regisztrált és bejelentkezett Regénytár látogató gyűjtheti az olvasópontokat, és közben ugyanúgy lépegethet előre a ranglistán, ahogy az írók. A legjobb olvasó jutalma a 20 000 forintos alapjutalom, plusz az írópontok** összegéből keletkező bónusz a játék végén. Ez is legfeljebb 30 000 forint lehet, vagyis a legügyesebb, legszorgalmasabb olvasó akár 50 000 forinttal is gazdagodhat!

A most még csupán alakulgató játékszabályok:

Íróknak:

  • a honlapon publikált írások, vagy közzétett vizuális és multimédiás tartalmakért „írópontokat” kapnak a szerzők.
  • A szerzők által saját kézzel feltölthető írások bevezetésével is kísérletezünk, de ez jelenleg még csak terv, így a bármilyen műfajú 3 oldalnál, azaz szóközökkel együtt 6000 leütésnél nem terjedelmesebb magyar nyelven írt saját írásokat a regenytar@gmail.com -ra kell beküldeni.
  • Az írások nem lehetnek jeligések, de fantázianevet szabad használni.
  • A levelek tárgyaként a játékunk nevét kell feltüntetni: VILÁGIRODALOM!
  • A pályázat 2021. március 1-től visszavonásig folyamatos, ez idáig csupán teszteljük a rendszert, majd az éles indításkor minden addigi adatot törölünk.
  • A játékszabályok kisebb-nagyobb módosításának, szüneteltetésének, felfüggesztésének illetve befejezésének jogát fenntartjuk. Utóbbi eseteben a pillanatnyi eredmények alapján hirdetünk győztest.)

 

Olvasóknak:

(a szabályok ezen részén még dolgozunk)

 

A lényeg

Az írói és olvasói pontok számától függően kiépíthető egy virtuális írói és/vagy olvasói karrier. Szintet lépni csak bizonyos feltételek teljesülése után lehet, de mert játékról van szó, ezek nem teljesíthetetlenek. Gyakorlatilag hét írással bárki felérkezhet a csúcsra, legalábbis elviekben, mert minden a megtekintések számától függ és ezt megosztással, olvasók, barátok bevonásával, rajongók toborzásával akár a csillagos égig föl lehet srófolni. Az olvasók szerepe sem csupán abban fog kimerülni, hogy kattintgatniuk kell a tartalmakra. Társhonlapunkon, az Irodalmi Életen egyfajta virtuális valóságot fogunk keríteni ennek a játéknak. Az ott folyamatosan megjelentettet hírekből a Világirodalom! játékban szereplő írásokhoz kapcsoló, vagy a szerzőikkel foglalkozó fiktív eseményekről értesülhetnek, és mert írópontokra váltható adatokat is elhelyezünk bennük, érdemes lesz az Irodalmi Életet is követni. A lényeg az, hogy a játék végén, ugyanúgy, mint a Hegylakóban: csak egy maradhat.

 

 

_______________________

* Az olvasópontok részleteit hamarosan közzétesszük. Kidolgozásuk jelenleg is zajlik.

** Az írópontokat az írók az 1) új publikációkért (10 pont/közölt írás), 2) a közölt írásaikra érkező látogatások számáért (1 írópont/látogatás – óránként egyszer) és 3) az írásaik alá érkező kommentek számáért (2 írópont/komment – óránként egyszer) kapják. Az írópontok számát csökkenti, ha a komment spamnak minősül. Minden spam komment 1 írópont megvonást idéz elő.

0 Ft