Bűvös bolt

Műelemző kupon

1000 talentum

A Regénytárra szakvéleményezésre küldött írások szolgáltatási díját helyettesítő értékkupon. A felhasználási feltételekről lentebb, a termékismertetőben olvashat.

Kategória:

Leírás

Egy 1000 talentumos kuponért egy szóközökkel együtt 1000, vagy ennél rövidebb terjedelmű saját írás elemzését végezzük el.

A kupon felhasználása úgy történik, hogy az elemzésre szánt munkát a kupon vásárláskor e-mailben kapott RENDELÉS SZÁMmal együtt el kell küldeni a regenytar@gmail.com -ra. A levél tárgyában fel kell tüntetni, hogy a szerző kéri a mű véleményezését. Hosszabb terjedelmű mű esetében több kupont kell vásárolni, illetve felhasználni.

A szakvélemény válaszlevélként érkezik majd meg a beküldő e-mail címére.

A kupont nem csak a hivatalos vásárlója használhatja fel, hanem az a harmadik személy is, akinek a vásárló a kupon felhasználási jogát elajándékozza. Az ajándékozás tényéről az eredeti vásárlónak a Regénytáron regisztrált e-mail címéről értesítést kell küldenie a regenytar@gmail.com címre. A levélnek tartalmaznia kell a vásárláskor kapott rendelés számot.

A kuponnak nincs elévülési határideje, de csak egyszer használható fel.

A szakvéleményt tartalmazó válaszlevelünkben egyúttal azt is jeleztük, hogy a szerző milyen rendelés számú kuponját, illetőleg kuponjait használta fel az elemzés kérésére, és hogy ezeket a számokat törtöltük a rendszerből.

Minden szakvélemény-igénylőnek segítőkész, őszinte véleménnyel szolgálunk, ami nem használható fel más on-line vagy hagyományos szerkesztőségnél, kiadónál, pályázati bizottságnál, ösztöndíjkérelemnél, stb. ajánlólevélként, vagy publikációs kérés mellékleteként.

Amikor a vásárló kiváltja a kupont és megkapja az erről szóló rendelés számot, úgy tekintjük, hogy használatának szabályait tudomásul vette és elfogadta.

A szakvéleményt legfeljebb kétszer küldjük el, ezt az adatbázisunkban tárolt kimenő e-mailünkkel igazoljuk.

Külön kérésre az elemzést a Regénytáron, a mű szerzője által választott jelige alatt meg is jelentethetjük.

A vásárlás előtt bővebb tájékoztatást a regenytar@gmail.com -on kérhet.

[info]Akinek nincs a vásárláshoz elegendő virtuális pénze (talentuma) az itt leírt módon bármilyen összegben válthat forintot vagy konvertibilis valutát.[/info]
FelFEL