A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

9) Lesz magyar ferj

Tisztelt Holgyem!

Én vanni nigeriai özvegyasszon. Kicsit beszelek magyart. Az en 1.ferjem volt tulajdon lignitbanya. De nekem nem hozott jot, ezért onnek ajandékolom. Tudom ez hihetetlen de megirok, miért.

A lignitbanya vanni az elsődik ferjemtöl. Ö volt nekem nagyon szeretve ferjem. De meghalta magat a banyaban. Reszeg volt. Én voltam 20 eves. Se. Csak 19.  Aznap esküdöztünk meg hazassagot. Még szuz voltam. A 2.ferjem velem örökölte banya. Ö volt magyar emberem. Nagy termeszetü volt. Ugye ért? Legjobb ferj és szeretö. Lett nekem vele babam. De babank csak 2 honapos volt és nekem magyar ferj meghalt lignitbanyaban. A 3.ferjem az esukonkon halt meg, mert raszakadt a vihartol a templom. A 4.ferjem el akarta venni banyamat.

Ot en mergeztem meg. Banya maradt, ferj meghalt. Az 5.ferjem magyar volt megint. O is nagytermeszeteu volt. Ezek magyarok legjobb ferfiak vannak. De meghalt o is banyaban. Megyek megint hazassag.

Akarok jot nekem.

Lesz magyar ferj.

Banya nem kell, ajandek!

 

Beküldte: Adaora

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More