Az eső szín- és hangulatvilága – tematikus e-magazin

2016-10-05
667 olvasó

Szeptember hónap témája az olvasók szavazatai alapján az eső lett, amelyhez olyan sok írás érkezett, hogy összerakhattunk belőlük egy – nagyrészt – tematikus e-magazint. A füzet nagyfelbontású, nyomdakész pdf-változatát Bűvös Boltunk virtuális polcaira helyeztük, hogy a gyűjtők 200 konvertibilis talentumért megvásárolhassák.

A magazin ezen a linken érhető el, aki pedig az írások elektronikus változatát szeretné olvasni, Műhely rovatunk A hónap témája szekciójának 2016. szeptember fiókjában, vagyis ezen a linken mindet megtalálhatja.

 

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

2 Comments

  1. Kedves Erika! Örülünk, hogy tetszik a kiadvány, de sajnos szegény az eklézsia, nem tudjuk finanszírozni egy valódi, nyomtatott magazin költségeit. Ez viszont A4-es méretben kiprintelhető – de egy kis ügyességgel akár A3-as oldalpárokban is – , ami aztán összekapcsolható, így majdnem teljesen olyan lesz, mint az igazi, nyomtatott. Kipróbáltuk 🙂
    Köszönjük a kedvességét, és reméljük a jövőben is látogat majd bennünket. Igyekszünk, hogy legyen miért. 🙂

  2. Gratulálok! De! Készüljön nyomtatott változat, mert szeretném a kezemben tartani, megfogni, szagolgatni, lapozgatni! – persze, meg egyébként is! Nagyon szép!

Comments are closed.

FelFEL