Bűvös bolt

Szex receptre

500 talentum

Tetszetősen kivitelezett, letölthető PDF-kiadvány.

Leírás

A politika furcsaságaihoz többé-kevésbé hozzászokott újságolvasók is megszédültek egy pillanatra, amikor szembetalálkoztak ezzel a hírrel:

„A németországi Zöld Párt egyik képviselője állt elő azzal az ötlettel, hogy a hatóságok állhatnák a beteg és rászoruló emberek igénybe vett szexuális szolgáltatásait, írja a Time. Ehhez orvosi igazolást kellene bemutatni a szolgáltatás szükségességéről, és bizonyítani, hogy a beteg nem tudja kifizetni a költségeket. A prostitúció 2002 óta legális az országban, a mostani elképzelés pedig a Hollandiában már működő rendszeren alapulna. Németországban ugyanis egyre több szexmunkás tűnik fel az idősotthonokban, a szolgáltatásaik pedig jót tesznek a bentlakók egészségének. Az ötletet ugyanakkor nem fogadták kitörő örömmel. A Szociáldemokrata Párt képviselője, Karl Lauterbach például azt mondta, hogy az országnak  nincs szüksége arra, hogy fizesse az idősotthonokba járó prostituáltakat, pláne nem receptre.” (Forrás: index.hu)

Pályázatunkra ebből az anyagból vártunk rövid kabaréjeleneteket. A beérkezett anyag legjavát olvashatják ebben az antológiában.

FelFEL