A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

Világszavazásra várva

Az izgalom lassacskán fölhág önmaga tetőfokára, már ami nívódíj világszavazásunkat illeti. Jelen pillanatban a postagalambok légtérhasználati engedélyét intézzük, mivel hagyományosan ők hozzák majd be budapesti főhadiszállásunkra az összesített kontinentális szavazatokat.

Mint köztudott, 2017-től csak a Regénytár Minőség címkét elnyert írások szerzői versenyezhetnek ezért a rangos közönségdíjért, közülük is csupán a három legtöbb címkét begyűjtő. Ha kicsit kutakodnak a honlapunkon, saját erőből is kideríthetik, hogy ezekből a szűkmarkúan mért címkékből idén Furján Rita, Kerékgyártó György és Salánki Anikó kettőt-kettőt kapott. Értelemszerűen ők hárman mérkőznek meg a 20 000 forintot érő díjért.

A kontinentális világszavazás december 9-én, szombaton Észak-Amerikában kezdődik, aztán Dél-Amerikában folytatódik és így tovább. Az első eredmény beérkezése vasárnap délelőttre várható, de csak ha minden jól megy. Figyeljék a híreinket!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More