A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

A Majoros Aukciós és Műkereskedelmi Udvar Széptára

[su_heading size=”17″]Az aukció 2019. március 9-én 12 órakor befejeződött. A képet „énke” néven bejelentkezett látogatónk vette meg, 17 000 forintért.[/su_heading]

 

Papírkép-árverésünk tárgya egy 1977-ben készült fekete-fehér Majoros-fotó. A kép címe: „Majoros ritmusgitározik és vokálozik a morovici No Name együttesben” A kép hagyományos levelezőlap méretű, minősége kiváló, készítője: Balogh József. Eredeti, egyetlen példány, nem létezik belőle másolat, a negatív pedig elveszett.

Kikiáltási ára: 15 000 forint.

 

Ez egy nagyon kedves képem, semmi szín alatt nem válnék meg tőle, ám ha van az a pénz… Aki megveszi, azaz elviszi a képet, dedikációt kap tőlem a kép hátoldalára. (MS)

 

Tudnivalók a licitálásról:

[su_list icon=”icon: star-o” indent=”2″]

  • Az árverésen csak a Regénytáron regisztrált és bejelentkezett látogatók vehetnek részt. Regisztrálni, illetve bejelentkezni ezen a linken lehet.
  • A téteket a hozzászólásokban kell megtenni, 1000-es léptékekben. Az ennél kisebb téteket nem vesszük figyelembe.
  • Az árverés végén az időrendi sorrendben legutolsó, legmagasabb tét megtevője nyeri el a licitre kiállított tárgyat.
  • Az árat forintban vagy regénytáras talentumban számítjuk. Ha a nyertesnek van elegendő talentum a számláján, levonjuk belőle a licitált értéket, majd e-mailben egyeztetünk vele a tárgy küldési címéről.
  • Ha a nyertesnek nincs talentuma, e-mailban egyeztetünk vele a licit értékének forintban történő kiegyenlítését illetően, majd ha ez megtörténik, postázzuk a tárgyat.
  • A megnyert képet csak magyarországi postacímre küldjük el.
  • Az árverés a kezdéstől számítva egy hétig tart.
  • Az árverés moderátora a Regénytárt működtető mesterséges intelligencia, azaz Cipurka.

[/su_list]

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More