Talentumszerzés

2020-08-18
1.2K olvasó

Aki nem szerzője vagy díjazottja a Regénytárnak, donációval azaz pénzváltás útján szerezhet magának talentumot. A pénzváltás minden esetben banki utalással történik.

 

Belföldről a 11773023-06656692 OTP  bankszámla számra kérünk átutalni egy tetszőleges forintösszeget,

 

Külföldről az IBAN: HU88 1177 5018 1637 5888 0000 0000 , BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB, cím: OTP Bank Nyrt., 1051 Budapest, Nádor u. 16. euro számlaszámra várunk tetszőleges összegű utalásokat. Az eurót az aktuális forint árfolyamnak megfelelő értékben váltjuk át talentummá.

 

Az utalás minden esetben donációnak minősül, mivel a Regénytár nem folytat kereskedelmi tevékenységet. Miután a donáció megérkezik a számlánkra, az átutalt összegnek megfelelő mennyiségű talentumot adunk hozzá a felhasználó megtakarításához, amelyet bejelentkezés után az Áruházunkban elhelyezett kiadványok letöltésére, vagy Regénytár részvények vásárlására használhat. A talentum felhasználás területe a jövőben bővülni fog.

 

FONTOS: Az utalás megjegyzés rovatában kötelezően meg kell adni azt a felhasználói nevet, amelyen a pénzt váltó személy honlapunkon regisztrált!

 

Egyenlegük iránt felhasználói nevük megküldésével a re*******@gm***.com e-mail címen érdeklődhetnek, ugyanitt részletesebb felvilágosítást is adunk a talentumról.

 

Szükségünk van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb látható kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák.

Tarhási Edomér

(1955., Budapest) A Bank of Regénytár elnök vezérigazgatója, nemzetközi tekintéllyel bíró virtuális pénzügyi szakember, specialitása a virtuális befektetés és a látens pénzügyi haszon kulturális lecsapódása. Honlapunk saját fizetőeszközének, a talentumnak egyik megálmodója, létrehozója.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL