A szándék megkérdőjelezhetetlen tisztessége

2016-01-25
565 olvasó

Még mindig lehet szavazni arra, hogy februárban mi legyen a kiemelt téma a Regénytáron. Azt nem lehet mondani, hogy pirosan izzik a szavazómodulunk az érdeklődéstől, de mi abból indulunk ki, hogy néha a sok is kevés, máskor meg a kevés is sok. Egy tucat szavazat bőven ölég ahhoz, hogy beindítsuk speciális gépmasinánkat, amelyből – mint valami őrült nyomdai szerkezetből – egymás után penderülnek majd elő az érdekesebbnél is érdekesebb írások, gondolatok, mondattöredéket és egyebek. Azt már most megígérjük, hogy a kiválasztott témával kapcsolatban legalább egy tudományosnak abszolút nem mondható, ámde stílusosan érdekes gondolatfutam megteremtődik majd ezen a helyen, és ha közbe nem jön valami, meg is látja a nagyvilágot.

Szavazzanak hát, hallassák a hangjukat, vagyis: stellírozzák a maguk kénye-kedve és fene nagy úri kedve szerint ezt a képzeletbeli masingert, hogy minél nagyobb iramban peregjenek a fogaskerekei. A szavazás január 31-én zárul, utána bármikor, bármilyen helyzetben várható lesz a legtöbb voksot kapott témával kapcsolatos írás – gondolat, mondattöredék, stb. – drámai megjelenése.

 

MI LEGYEN A HÓNAP TÉMÁJA?

[dyamar_poll id=”1″]

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

FelFEL