28) Adaku W. nagymama

2019-04-25
515 olvasó

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Ez egy fontos figyelmeztetés.

Egy nigériai özvegyasszony vagyok, aki vagyont szerzett levelekkel arról, hogy nekem nincs férj, de lignitbánya majdnem van. Én megkértem embereket, küldjenek pénzt, hogy visszakapjak enyém lignitbánya, és akkor adok nekik ajándék. Emberek ezt megtették. Az igazság az, hogy férjem volt, bánya nem volt és embereknek nem lett ajándék. De levelekből lett pénz!

Ezzel pénzzel oktattam unokámat Magyar Orvostudományi Egyetemen.

Egy éjszaka kaptam telefonhívást Magyarországról, hogy unokám nagy bajban van. Sok pénz kell rögtön hogy kapjon segítség, ha nem, börtönbe megy. Megijedtem és pénzem nagy részét gyorsan küldtem a telefonálónak. Aztán hívtam az unokámat, hogy megkérdezzek tőle, hogy rendben van már. Azt mondta, persze nagymama, miért lenne másképp? Ekkor világossá vált: unokám nem vett részt semmilyen bajban!

Azért írok, legyen óvatos, ha ilyen telefonhívást kapsz! Vannak imposterek, akik fejlett technikát kihasználnak és így megcsalnak szegény becsületes nagyszülőket.

Üdvözlettel:

Adaku W.
nagymama

 

Beküldte: unokázós csalók

Szükségünk van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb látható kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL