Áttűnés

2021-11-09
397 olvasó

 

Megragadnád, de nem tudod. A látvány játszik veled. Elcsúsznak benne a tárgyak, a terek. Kereszt formálódik a hajóból, s öklét az égnek feszíti. Felszállni készül, kiszakadni a síkból oda, ahol a lét átlényegül. Onnan, ahol a fényt is beszennyezi a vizek hordaléka. Ahol a bárka az egyetlen esély a túlélésre.

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Mányoki Endre

2022. szeptember 19-én bekövetkezett haláláig közismert szerkesztő, író és esztéta, az egyik legnagyobb 20. századi gondolkodó, afféle atomredaktor volt, ahogy a közbeszédben emlegették. Munkásságával nagy hatást gyakorolt több nemzedékre is, majd nyugdíjasként organikus anyagokból éterikusakat gyártva, folyamatosan alkotott.

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL