26) Férjemmé veszlek

2019-04-28
407 olvasó

Kedves én leendő mindenem!

A Limejuice-i kóladió ültetvény tulajdonosaként kereslek meg téged, egy nagyon komoly üzleti ajánlattal, mely találkozás lenne igazi csoda, keze a sorsnak te álmaim ősembere.

Elvennélek téged férjül ó mindenem, s ajándékoznék néked 22 millió dollár. Néhai én férjem egy hónapja akarni temetni, ültetvényünk legnagyobb kólafája alá, mikor a kiásott verem egy lignitbányát nyitott meg. Így lettem én Abebi Limejuice kisírt szemű özvegyből egy szemtelenül gazdag vígözvegy.

Két nappal később a szél a pofámba vágott egy újságot rajta a te csodálatos fizimiskáddal, az elérhetőségeddel és a szívemnek oly kedves „ társat keresek” óhajjal. Én leszek a te ajándékod, a végzeted, ha segítesz. Biztos tudod, egy nigériai özvegyasszony csak akkor kezdhet új életet, ha őt beugró pénzen megvásárolják. Válts meg engem ó álmaimban sétáló félistenem. Számlaszámom mellé csatolom fényképem, ha tetszem, utalj ó mindenem. 1 millió dollár szép kezem, cserébe tiéd mindenem.

 

Beküldte: Ágos Éva

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL