38) Hát csak ügyesen!

2019-04-25
417 olvasó

Drága Barátom!

Örömmel értesítelek, hogy a lignitbánya koncesszió sikeresen létrejött. Határozott tevékenységed annyira meglepte a nigériai partnert, hogy a kolumbit bányája sorsát is a te kezedbe adná. Tudod ez mit jelent? Megnyílna előtted az ebből nyert niobium kereskedelmének kézbentartása. Óriási lehetőség ez az előmeneteled érdekében, hiszen te is jól tudod, a legnagyobb pénz az űrkutatásban van. Így ez a fém sokkal többet ér, mint az arany, de ezt neked nem is kell mondanom.

Ne felejts el a 10.000 dolláros koncessziós díj mellé valamilyen komolyabb ajándékot is küldeni a bányatulajdonosnak. Lehetőleg valamilyen értékesebb ékszert. Igaz, hogy özvegyasszony, de fiatal a hölgy. Nem szereti a magányt és férjre pályázik. Olyanra, aki erős és van sütnivalója. Olyanra, aki ambiciózus, és ki tudja elégíteni minden vágyát és óhaját. Ez az ember te lehetsz barátom!

Hát csak ügyesen!

 

Beküldte: Szolnoki Irma

Szükségünk van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb látható kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL