30) Josef Schneider Nigériai Özvegyasszony

2019-04-25
510 olvasó

Kedves Barát.
Jó napot Kíván Beléd Josef Schneider Nigériai Özvegyasszony.
Nagyon örülök mikor megtaláltalak mert férjemnek Josef Schneider herrnek az volt legfontosabb utolsó kívánsága, hogy rád, családi jótevőnkre adományozzam hatalmas vagyonát.
Életében Josef Schneider herr volt a világ leggazdagabb embere, most két napja ő a leggazdagabb halott. Lignitbányákban egymilió ember dolgozik Berlinben, Wienben, Bratislavában és másutt is. Nekem sok a dolgom gyerekek, anyáink és apáink körül, ezért kellesz ön, aki rendet tesz lignitbányákban és felügyeli millió ember munkáját.
Segítségedért ajándékot kapsz, ami férjem vagyona, és amit rögtön megkapsz, ha befizetted ügyvédi költséget, amit én, szegény özvegyasszony nem tudok megfizetni. A pénzt, 2 eurót, utal ma nekem arra a számra, amit telefonon megmondok neked, ha hívsz ingyenesen: +49 12345678. Biztonság miatt levélben nem írom meg a számot. Ha nem hívsz ma, ügyvédé lesz a pénz, és te kell megfizet ügyvédi költség, ami több mint örökség.
Férjem mondta, hogy te vagy a világ legnagyobb jótevője. Holnaptól te lehetsz a világ leggazdagabb lignitbányásza is!
Jó szerencsét!
Szabóné

 

Beküldte:  Vályi Géza

 

 

 

 

 

Szükségünk van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb látható kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL