Honlapunk VIP-tagjainak virtuális klubhelyisége.

Jövőbeli VIP-tagjaink figyelmébe

2024-05-23
90 olvasó

Mindenki tudja, hogy a gazdasági helyzet permanes módon nehéz. Az infláció férge lassan, de kíméletlenül rágja a bukszánkat, és mire észbe kapunk, nem marad belőle semmi.

Mindez figyelembe véve keserű szájízzel, de meg kellett hoznunk bizonyos anyagi természetű intézkedéseket. Kénytelenek voltunk például megemelni a VIP-tagságunk éves díját, ráadásul nem is csekély mértékben. Mostantól 10 000 talentumért nyerhető el ez a státusz, ami a tagoknak – csakúgy, mint eddig – hozzáférést biztosít a legkülönlegesebb tartalmainkhoz. Lényeges újdonság, hogy a tagdíjat befizetők ezentúl ajándékként megkapják az adott naptári évben megjelenő Hullajó Zsebkönyvek köteteit (a sorozat első kiadványa, Majoros Sándor: Az ellopott vaporetto című regénye nemrég látott napvilágot, és az idén még kiadjuk a Kerékgyártó György–Majoros Sándor szerzőpáros által jegyzett Fekete fény című novellagyűjteményt). Emellett a VIP-tagok részére további meglepetéseket, jutalmakat és kitüntetéseket is tartogatunk, ám ezekről majd később számolunk be.

Reméljük, ez a kényszerűség szülte intézkedés, ami a vele járó extra ajándék tükrében már nem is annyira drámai, inkább fokozza, mint csökkenti a VIP-tagság elnyerése iránti kedvet, mert az fontos feltétele honlapunk fejlődésének és fennmaradásának.

A VIP-tagság ezen a linken igényelhető.

Várjuk a jelentkezésüket.

 

 

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett adományozás.

Tarhási Edomér

(1955., Budapest) A Bank of Regénytár elnök vezérigazgatója, nemzetközi tekintéllyel bíró virtuális pénzügyi szakember, specialitása a virtuális befektetés és a látens pénzügyi haszon kulturális lecsapódása. Honlapunk saját fizetőeszközének, a talentumnak egyik megálmodója, létrehozója.

Vélemény, hozzászólás?

FelFEL