Krisztus koporsóját sem…

2020-09-18
1.1K olvasó

Ilyenkor, ősz elején mindig bepróbálkozunk: közzétesszük a bankszámla számunkat, és megkérjük a honlap kedvelőit, hogy ha van kidobni való pénzük, kicsit támogassanak meg bennünket. Tesszük ezt, pedig tudjuk, milyen nehéz idők járnak, de így volt ez a kezdetektől egészen mostanáig, azaz 2004-től eddig a katasztrofális 2020-as évjáratig. Egyik év nagyobb katasztrófa volt, mint a másik, mert bár a forgalomra sosem panaszkodtunk, a donáció inkább csak csepegett, mint csurrant. Pedig a nehéz idők minket is sanyargattak, mert lassan már a tárhelybérletünk is ötszámjegyűvé növi ki magát, és akkor még nem is beszéltünk a sorozatos fejlesztésekről, és a kényszerű alakítgatásokról, amelyeket az egyébként ingyenes keretprogramunk (WordPress) fejlődése rak a nyakunkba. Így aztán semmi meglepő nincs benne, hogy ez a kicsiny, de lelkes csapat arról ábrándozik: egyszer csak megjelenik egy – vagy több – támogató, és megkínál bennünket némi lovettával. Nem vágyunk sokra, aki ide dolgozik sem virtuális, sem valóságos honoráriumot nem kap a munkájáért, de ha a műszaki költségeket ezen az úton-módon rendezni tudnánk, már elégedettek lennénk.

Ezért jött létre ez a felhívás: ha van egy kis kultúrára szánható pénzük, alkalmasint egy-két sör árának megfelelő forint vagy euró, legyenek olyan kedvesek és továbbítsák a lentebb közzétett számlaszámra. Néhány száz forinttal is csodát tehetnek, mert jelezhetnék, hogy tetszik ez az oldal és fontosnak tartják a megmaradását. Persze, ha nem jön semmi, akkor sem sértődünk meg. Hozzászoktunk már ehhez, és különben is, nehéz időket élünk.

 

A számlaszámok mindenesetre itt vannak:

 

Belföldről a 11773023-06656692 OTP bankszámla számra kérünk átutalni egy tetszőleges forintösszeget,

 

Külföldről az IBAN: HU88 1177 5018 1637 5888 0000 0000 , BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB, cím: OTP Bank Nyrt., 1051 Budapest, Nádor u. 16. euro számlaszámra várunk tetszőleges összegű utalásokat. Az eurót az aktuális forint árfolyamnak megfelelő értékben váltjuk át talentummá.

 

Az utalás minden esetben donációnak minősül, mivel a Regénytár nem folytat kereskedelmi tevékenységet. Miután a donáció megérkezik a számlánkra, az átutalt összegnek megfelelő mennyiségű talentumot adunk hozzá a felhasználó megtakarításához, amelyet bejelentkezés után az Áruházunkban elhelyezett kiadványok letöltésére, vagy Regénytár részvények vásárlására használhat. A talentum felhasználás területe a jövőben bővülni fog.

 

FONTOS: Az utalás megjegyzés rovatában kötelezően meg kell adni azt a felhasználói nevet, amelyen a pénzt váltó személy honlapunkon regisztrált!

 

Egyenlegük iránt felhasználói nevük megküldésével a regenytar@gmail.com e-mail címen érdeklődhetnek, ugyanitt részletesebb felvilágosítást is adunk a talentumról.

 

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett adományozás.

Tarhási Edomér

(1955., Budapest) A Bank of Regénytár elnök vezérigazgatója, nemzetközi tekintéllyel bíró virtuális pénzügyi szakember, specialitása a virtuális befektetés és a látens pénzügyi haszon kulturális lecsapódása. Honlapunk saját fizetőeszközének, a talentumnak egyik megálmodója, létrehozója.

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

FelFEL