Majoros-fotók a GuruShotson

2019-02-26
677 olvasó

Néhány hónapig fent forgolódtam a világ leghíresebb fotós közösségi oldalán, a Gurushotson. A 9 fokozatból sikerült is a 8-ikig felkapaszkodtom, de aztán beláttam, hogy innét szemernyi esélyem sincs a továbblépésre, mert: 1) utálom a naplementéket 2) nem fotózok macskákat és kutyákat 3) nem fotózok cuki kisgyerekeket 4) nem fotózok virágokat. Ezek nélkül pedig a Gurushotson csak a mezőnyben kulloghat az ember. Mindemellett nem vagyok annyira fanatikus, hogy napokat, heteket töltsek el a természetben egy jó tájkép kedvéért, ahhoz pedig végépp nincs kedvem, hogy az átlagos képeimet a Photoshopban agyonra tunningoljam. Így aztán ezt az alapvetően időrabló tevékenységet abbahagyom, hiszen annak, hogy az ember milyen státust mondhat magáénak a Gurushotson, az égvilágon semmi jelentősége nincsen. Viszont felpakoltam a tárhelyre vagy 500 képet, amit továbbra is ott hagyok.

 

Ha valakinek kedve van, nézegesse őket ezen a linken.

 

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett adományozás.

Majoros Sándor

A Regénytár alapító- főszerkesztője, aki célul tűzte ki maga elé az igényes (nívós) szórakoztató és a komoly, elhivatott irodalom közötti „északnyugati átjáró” megtalálását. Ez a honlap ennek az útkeresésnek a gyakorlatozó terepe, néha komoly, máskor komolytalan, de mindig egyedien különleges és szórakoztató. Majoros jelenleg Budapesten él, néha dolgozik, máskor csak lóbálja a lábát. Mentségére legyen mondva a régi igazság, amely szerint az író akkor is ír, ha ez olyan nagyon nem is látszik: belsőleg alkot.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL