Metamorfózis

2022-03-07
271 olvasó

Télből tavaszba – a legszebb változás. Sorsforduló. Megnyugvás: minden enyészet csak tetszhalál. Milyen jó hinni benne, hogy a létezés természetes állapota az élet. Ami minden télen életre kelti az árnyat, kiüríti a tájat, megidézi a pusztulást, de kizsarolja belőlünk a reményt is.

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Mányoki Endre

2022. szeptember 19-én bekövetkezett haláláig közismert szerkesztő, író és esztéta, az egyik legnagyobb 20. századi gondolkodó, afféle atomredaktor volt, ahogy a közbeszédben emlegették. Munkásságával nagy hatást gyakorolt több nemzedékre is, majd nyugdíjasként organikus anyagokból éterikusakat gyártva, folyamatosan alkotott.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL