29) Ne gondolkozz! XOXO Jamelie

2019-04-25
426 olvasó

Hello,

Én lenni Jamalie, örököltem lignitbánya, ami rászakad enyém férj fejére. Lettem özvegy, nekem van sok pénz és egy exkluzív sírhely, benne hajdani uram.  Nekem nem kell egyik sem, akarok visszamenni Kongóba enyémekhez, szóval én neked felajánl egész nigériai lignitbánya! Ez nem vicc, ajándékba küldöm, hullával, mindennel! Neked kell fizetni illeték, ami olcsó, 300.000.000 dollár. Ez lenni igazi bánya, afrikai, te jársz vele nagyon jól! Bányászati felszerelés nincs, de majd veszel, megéri!
Írj levél nekem most, ide email címre, még ma, „bányász akarok” jelszóra! A tét nagy, 300.000.000 dollárért egy bánya! Ne gondolkozz! XOXO Jamelie

 

Beküldte: Oroszlány-Seres Zsanett

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL