13) Őszinte uram, köszönöm isten áld

2019-04-29
741 olvasó

Kedves cím

Én özvegy Nigériai. Volt házasság előtt, férj bányász lignit, de a férj halál katasztrófa bumm, 134 férfi kolléga meghal.
9 lány van, és 4 fiú volt. még mindig jó forma és egészség. 4 fiú megy katona boko haram nem tudja, hogy meghalt életben. Nem érdekel, csalódott család ők elhagy. Csak 9 lány, nincs fiú.
A bumm lignitbánya után 12 millió dolláros kártérítést és árvasági juttatást kapok lányoknak. Félek az élet biztonságától. Új férjet nézek. Férjet lányok is. Pénzt felügyelő a család számára. Tervezek kertészkedés lányok iskola, egyetem, legyen okos lányok a legjobb férje. Házasság én vagy lányok. Mi jó házvezetőnő seprű padló mosás edény főzni csirke. Én csak 34 év, legyen gyerekek, nem öreg. Fiatal lánya 9 hónap, idős lány 12 éves jó házasodik.
Te gazdagodni, nem költöz, hazaértünk.
Küldjenek kérlek, kérlek, adj meg jegyet repülőgép ajándéknak és lányoknak. Én átvesz városháza, és visz 9 lányt és nagyszülőt és szomszédot ajándékok.
Őszinte uram, köszönöm isten áld

 

Beküldte: Bácsy Éva

 

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett adományozás.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL