8) Re: Köszönöm leveled korai reggel…

2019-04-29
420 olvasó

My Darling Uram!

Igazán te kedves vagy, hogy nekem írtál, ezért én most válaszolni neked. Nagyon örülök tőled biztatás, de szükség lenne pénzre is. Kis pénz, big chanche.  Enyém férj nem már él, hagyott rám lignitbánya, lenni akkora örökség, hogy a ti Lajosotok  Debrecen városból sápad el irigység.
Te esélyt nem megragadni? Gondolj bele erősen, legyél tokos fickó (vagy  hogyan mondják nálatok a férfit, aki röptében a maláriaszúnyogot is…?)

Az idő sürget, nigériai hivatal akar bezárni én bánya, ha nem fizet illeték. Én mondom még egyszer, ez kicsi pénz, nagy haszonnal. Lenni balek, aki nem kihasználni. Ezért én kihasználok.

Írom meg most  my bank account,  nézzed el, hogy nem tettem hamarabb. Ha neked kényelmes, lehet küldjél euró,  nem muszáj dollár! Kis ajándék ez egy özvegyasszony, aki örök emlék szívében téged őriz!

nagyon mély bizalom neked feléd:

Adéle Oyofomumbo, a bányahercegnő

 

Beküldte: cgpal

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL