Sensation funny news

2022-12-21
214 olvasó

Megdobbant a magyar internetes világ, amikor egy őrült hírt hallottak: a szegény fickó kiszabadult a Szigeten egy fülessel és egy gitárral a kezében! Az esemény szenzációs hírnek számít, de az igazság az, hogy a fickó nem csak a Szigeten szabadult el, hanem egyéb lokációkat is megjárt a gitárral a kezében!

„A fickó lerótta a Szigetről és hosszú utat tett meg, hogy eljusson a helyi zenekarokhoz, koncertszínpadokhoz és zenei rendezvényekhez Magyarországon és külföldön, közös koncerteken általános csodálatot keltve a közönségben” – mesélte egy megfigyelő.

A fickó különleges és kalandos útja, amelynek a Sziget csak a kezdetét jelentette, segített kimazsolázni egy ikonikus karaktert a magyar zenei iparban. A fiatalember úgy döntött, hogy összeköti a nagyvilágban található zenei stílusokat, és egyetlen szóval összefoglalta ezt az irányt: „#Folk”. Így vált a gitárosból a magyarok által büszkén emlegetett „Folksinger”.

Manapság a Folksinger zenéje hatalmas rajongótábort számlál, és az elmúlt években számos koncertet és eseményt szervezett Magyarországon. Köztük a legnépszerűbbek a magyar népzene hagyományainak ápolásáért azóta meghirdetett „Folkest Kárpát-medencei Fesztiválok”, amelyek méltán váltak Magyarország zenei eseményeinek legrégebbi és folyamatos hagyományává.

Szükségünk van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb látható kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL