16) Szerelmeskedő Mgboye Peculia

2019-04-28
869 olvasó

Kedvelve tisztelt Uram*/Hölgyem*!
Ön van az én megválasztottam…nem is…izé ….kiválasztottam. Elképesztő esély, ne te elkótyavetyélsz azt! Én lenni Mgboye Peculia Blessing Charity Patience Promise Peace, nigériai földben…nem, …földön…született hercegi leány*/hercegi fiju*. Én az én férjemnek*/fele ségnek* lenni az ő özvegye. Az én meghalott uramnak*/a szonyomnak* az ő örökségét ajánlom fel teneked ajándék, ha segítesz megszüntetni az én özvegységemet nekem. Jáj, jáj, rendkívül rossz énnekem ez a férjetlenség*/feleségtelenség*.
A kolumbit (Fe(NbTa)2O6) – hoppá, hoppá, nem is – ez már el van fogyva az előtte férjem*/felesegem* meghalásakor másik embernek.
Hívom meg a te figyelmességedet arra, hogy sok csaló emberke szok írni a hívőknek. Ha te kapni olyan levél, amiben az én lignitbányámat ígéri ő teneked, akkor tudjad te aztat, hogy az az ember csak meg akar tégedet vicceskedni.
Várok tetőled én a repülőre küldeni a te pénzedet (ne legyél te smucig), utána én viszem teneked azokat a papírosokat, amik kellenek teneked azért, hogy te engemet megváltsál az özvegységemből és kapjad te meg enyém kezemmel a hozományt.
Szerelmeskedő Mgboye Peculia Blessing Charity Patience Promise Peaced teneked

(* a megfelelő részt huzigaljad te alá)

 

Beküldte: easy

 

 

 

 

 

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett adományozás.

6 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL