Képünk illusztráció.

Szex a fával

2023-06-17
603 olvasó

„Június 13-án a salisburyi Queen Elizabeth Gardensben körülbelül 25 ember volt annak a fának a közelében, amelyik megtetszett egy 40-es éveiben járó férfinak, aki úgy döntött, hogy enged a késztetésének és közösül a fával.” – írja az Origo megbízható forrásokra hivatkozva.

A cikk egy közeli fényképet is mutat az aktusról, és megemlíti, hogy az ipsét letartóztatták, majd óvadék ellenében szabadon engedték. Az esetről természetesen videó is készült, ami ebben a mobiltelós világban nem meglepő, de megerősíti a gyanút, hogy tán mégsem spontán akcióról volt szó. Másfelől pedig ebben az aberrált világban nagyon is elképzelhető, hogy vannak olyan fószerek, akik simán rágerjednek a fákra, ha nincs a kezük ügyében porszívó.

Én mindenesetre azt a szegény, megerőszakolt fát sajnálom, mert mintha az ő jogaival nem törődne senki. Pedig képzeljék el, mekkora trauma érhette: ácsorog ott békésen, végzi a feladatát, ám egyszer csak nekiront egy vadállat, és bevágja neki a lompost. Történetesen abba a résbe, amelyben egy jóhiszemű harkálycsalád élte a maga konzervatív életét. Alig tudtak a behatoló torzonborz alak elől félreugrani. A kis harkályok – Pityu és Brandon – azóta is csuklanak, a harkálymama meg terápiára jár, mert sokkot kapott és elfelejtett kopogni.

Az eset következményei tehát természetkárosító módon súlyosak, ám ez mintha eltörpülne amellett, hogy mindez mennyire szórakoztató. Talán így is kéne viszonyulni hozzá: nem büntetni kéne az ürgét, hanem megadóztatni. Ki kéne szabni rá egy akkora esztrádilletéket, hogy a gatyája is rámenne. Bár most, hogy jobban belegondolok, az lehet, hogy rá is ment, mert a fáma nem beszél arról, mi lett az ominózus ruhadarab sorsa, miután letolták.

Remélem, ezt velem nem teszik meg, vagyis nem tolnak le a szabadszájúságomért, inkább kedvet kapnak arra, hogy egy sör (kávé, tea, stb.) áráért kiváltják a VIP-tagságot, hogy a továbbiakban ilyen és hasonló hírekről, történésekről, jelenségekről kapjanak kommentárokat a lazítás megérdemelt perceiben.

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Szaliczil Géza

Újságíró, író, a kocsmafilozófia szakértője, politikai kommentátor, motorcsónaképítő, hivatásos nézelődő.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL