Télvirág

2022-01-20
312 olvasó

Fagyok ideje, és a jégkemény fényeké. Kimennék az udvarba, fürdeni ebben a napsugárban, ami úgy melegít, akár egy spotlámpa – éppen azt, amit megvilágít. De a rohamokban újuló fájdalom nem enged. Gyönge vagyok s a lépteim elgyávulnak. Botorkálok, próbálom a tekintetemmel átölelni a kertet, és egyetlen tétova mozdulattal kimutatni mindent, ami hozzáköt. És amire nincsenek, szavaim.

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

Mányoki Endre

2022. szeptember 19-én bekövetkezett haláláig közismert szerkesztő, író és esztéta, az egyik legnagyobb 20. századi gondolkodó, afféle atomredaktor volt, ahogy a közbeszédben emlegették. Munkásságával nagy hatást gyakorolt több nemzedékre is, majd nyugdíjasként organikus anyagokból éterikusakat gyártva, folyamatosan alkotott.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL