25) Tisztelettel Baboana Tsakawina

2019-04-28
661 olvasó

Tisztelt Kovács Tibor Úr!

Kérem, olvassa el egy magányos özvegyasszony mondandóját, aki segítséget kér öntől! Egy kedves ismerősömtől hallottam önről, mint tisztességes, becsületes és segítőkész emberről, ezért fordulok most önhöz.

Szegény férjuramat az elmúlt héten ragadta el a halál, így én egyedül maradtam, és megörököltem – gyermekünk nem lévén – hatalmas vagyonát, mely otthonában, Nigériában fekvő lignitbányákból származik.

Én sajnos nem vagyok egy jó üzletasszony, ezért kérem most a segítségét, hiszen tudom, hogy ön igen jól képzett gazdasági kérdésekben. Ugyanis én eladom a bányákat, amelyeket kezelni számomra hatalmas feladat lenne. Az ebből befolyó összeget viszont sajnos nem tudom, hogyan kellene befektetnem. Ebben kérem az ön segítségét. Én önre szeretném bízni a befolyó, körülbelül 100 milliárd dolláros összeget, amelyet, ha ön felszaporít, a teljes összeg harmada önre száll.

Kérem, fogadja el az ajánlatot, nagyon hálás lennék a segítségért. Még egyszer kérem, ne eressze el a füle mellett egy megtört özvegyasszony könyörgését!

Tisztelettel
Baboana Tsakawina

 

Beküldte: Sambucus nigra

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL