1) Üdv: Mrs. Iwela

2019-05-03
759 olvasó

Kedves Uram!

Ön a balesetben elhunyt Luza Iwela örököse.  Övé volt az Oyo melletti lignitbánya, mely évi haszna tízmillió dollár. A férjem a bánya dolgainak rendezése nélkül halt meg, most a nigériai elnök elvenné.

Ráment a tartalékom a felkutatására. De tudom, hogy a bánya jó kezekbe kerül. Egyszerű özvegyasszony vagyok, nem tudok a hatalom ellen menni. A segítsége kell. Küldöm a bánya nyereségmutatóit és az ügyvéd által ellenjegyzett okiratot. Ebben van, hogy Öné az egész. Mielőbb vegye fel velem a kapcsolatot, ne legyen az elnöké. Tehetetlen vagyok, nyugalmat szeretnék. Ehhez az Ön nagylelkű támogatására van szükségem. Ha megvizsgálja az papírt, látja, hogy lemondtam a haszonról. Az ügyintézésig birtokban kell tartani. Ideutazhatna és gyorsan megoldanánk. Ha nem tud iderepülni, kérem, utaljon át hétezer dollárt és mindent elintézek. Szégyellem, hogy pénzt kérek, de nem ajándékba. Itt csak így lehet intézkedni.  Utalja a számlámra és én garanciát vállalok a visszaadásra.

Üdv: Mrs. Iwela

 

Beküldte: Berill

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL