1) Üdv: Mrs. Iwela

2019-05-03
563 olvasó

Kedves Uram!

Ön a balesetben elhunyt Luza Iwela örököse.  Övé volt az Oyo melletti lignitbánya, mely évi haszna tízmillió dollár. A férjem a bánya dolgainak rendezése nélkül halt meg, most a nigériai elnök elvenné.

Ráment a tartalékom a felkutatására. De tudom, hogy a bánya jó kezekbe kerül. Egyszerű özvegyasszony vagyok, nem tudok a hatalom ellen menni. A segítsége kell. Küldöm a bánya nyereségmutatóit és az ügyvéd által ellenjegyzett okiratot. Ebben van, hogy Öné az egész. Mielőbb vegye fel velem a kapcsolatot, ne legyen az elnöké. Tehetetlen vagyok, nyugalmat szeretnék. Ehhez az Ön nagylelkű támogatására van szükségem. Ha megvizsgálja az papírt, látja, hogy lemondtam a haszonról. Az ügyintézésig birtokban kell tartani. Ideutazhatna és gyorsan megoldanánk. Ha nem tud iderepülni, kérem, utaljon át hétezer dollárt és mindent elintézek. Szégyellem, hogy pénzt kérek, de nem ajándékba. Itt csak így lehet intézkedni.  Utalja a számlámra és én garanciát vállalok a visszaadásra.

Üdv: Mrs. Iwela

 

Beküldte: Berill

A Regénytárnak szüksége van az ön segítségére, ezért arra kérjük, a lentebb elhelyezett kerek Facebook ikonra kattintva ossza meg ezt az írást, hogy mások is megtalálhassák. A honlapunkra regisztrált olvasóknak minden egyes megosztásért 500 talentum (regénytáras virtuális pénzt) jutalmat adunk. Év végén a legtöbb megosztást magánénak tudó olvasó a talentum megtakarítása egy részét átválthatja forintra.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL