Módosulnak a díjaink körüli szabályok

2019-11-25
804 olvasó

A nívódíj esetében a menetrend eddig úgy zajlott, hogy december elején grandiózus világszavazás formájában dőlt el, ki nyeri meg a 20 000 forintos pénzjutalmat és a hozzácsatolt dicsőséget, de ezt a terminust megváltoztatjuk. Ennek értelmében a Regénytár Nívódíj világszavazásának időpontja a soron következő év januárjába tevődik át, mégpedig oly módon, hogy a voksolást az új esztendő első hetén rendezzük meg, és a nyertest vízkereszt környékén (plusz mínusz egy-két nap) hirdetjük ki.

A Bányai Tamás közösségi díjat illetően komolyabb változást léptetünk életbe. Ezzel a kezdeményezéssel a 2017-ben elhunyt barátunk, a közösségi médiát remekül és nagy kedvvel használó írótársunk emlékét próbáltuk betonkeménnyé tenni a Regénytáron, mégpedig oly módon, hogy azt mondtuk, aki a naptári évben a legtöbbet kommentálja a regénytáras Facebook posztjainkat, vagy azokat a legtöbbször osztja meg, elnyeri ezt a szép díjat és vele járó 20 000 forintot.

Sajnos a tervünk nem vált be, mert az egyértelmű és csábító felhívás dacára nem alakult ki versengés a látogatóink között. Eddig az egész éves termést figyelembe véve minden alkalommal csak egy komoly várományosa volt a Bányai Tamás díjnak, pedig a célunk az volt, hogy rávegyük az olvasókat, kapcsolódjanak be a honlap körüli zsongásba, és a tőlük telhető módon és eszközökkel tágítsák a Regénytár ismertségi körét.

Mindezek fényében úgy döntöttünk, hogy a Bányai Tamás közösségi díjat opcionálissá tesszük. Ha az év végén úgy látjuk, több jelölt is van erre az elismerésre, ki fogjuk választani közülük az általunk leginkább érdemeset, ha viszont ez a kezdeményezés továbbra is csak a látszat és a statisztikai hibahatár szintjén mozog, Bányai Tamás díjat abban az évben nem osztunk ki.

 

Az ikonra kattintva egy 500 talentumos jutalomkávét ad a szerzőnek, amivel növeli az ön esélyeit a Bányai Tamás-díj megnyerésére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett adományozás.

Tarhási Edomér

(1955., Budapest) A Bank of Regénytár elnök vezérigazgatója, nemzetközi tekintéllyel bíró virtuális pénzügyi szakember, specialitása a virtuális befektetés és a látens pénzügyi haszon kulturális lecsapódása. Honlapunk saját fizetőeszközének, a talentumnak egyik megálmodója, létrehozója.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL