Mi lesz a talentum sorsa?

2015-06-04
778 olvasó

Honlapunk vissza-visszatérő látogatói tudják, hogy saját virtuális fizetőeszközzel rendelkezünk, amelyet az eBoltunkban fölhalmozott árucikkekre illetve a közös regény bajnokságban különféle interakciókra lehetett felhasználni.

Azért beszélünk minderről múlt időben, mert a teljesen megújuló Regénytáron a régi regisztráció nem működik, helyette akinek kedve van, új accountot készíthet magának. Az új regisztráció a kommentírás alapja, ezért aki hozzá szeretne szólni a közzétett tartalmakhoz (nem mindegyikhez lehet), nem kerülheti el ezt az apró kötelességet.

Mindez nem jelenti azt, hogy a régi talentumos rendszerünket el lehet felejteni. Már most is azon mesterkedünk, hogy a korábbi adatbázist átmentsük az újba, látogatóink, szerzőink teljes talentum-megtakarításával együtt. Azért ragaszkodunk ehhez a sokak szerint kényelmetlen és túlbonyolított rendszerhez – ha alaposabban megvizsgálják, maguk is rájönnek majd, hogy nem az – mert Majoros Sándor irodalmi honlapja nem végezhet kereskedelmi tevékenységet, viszont égetően szüksége van (volna) támogatókra. Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, pedig akkor még tárhely bérletet sem kellett fizetni. Most viszont kell, nem beszélve az egyéb járulékos költségekről.

A talentum tehát, mint a donáció virtuális eszköze, nagyon is hasznos nekünk. Nem annyira ismert és elismert,mint a Bitcoin, de egyszer még az lehet. Egyelőre még a régi módon, azaz pénzváltással lehet hozzájutni, a Regénytár Bank virtuális fiókintézetében.

Minden támogatást nagyon megköszönünk, és ígérjük, a talentumokért belátható időn belül érdekes és értékes e-könyveket, füzeteket kínálunk majd letöltésre. A fejleményekért, időpontokért látogassák rendszeresen a honlapunkat, illetve karbantartó, információs rovatunkat, a Gépházat.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL