Új termékünk: Műelemző Kupon

Új termékünk: Műelemző Kupon

Az élet arra kényszerített bennünket, hogy új terméket, azaz szolgáltatást illesszünk be Bűvös Boltunk árucikkei közé. A most bevezetett Műelemző Kupon azt az egyre gyakrabban jelentkező szerzői igényt igyekszik kiszolgálni, amely a saját írásművek szakvéleményezésére irányul.

Egyre több olyan levelet kapunk, amelyben a szerzők novelláikról, regényeikről várnak tőlünk visszajelzést. A régi honlapunkon döcögős üzemmódban ugyan, de létezett ilyen szolgáltatás, ám azt nem hoztuk át ide, az újra. Azt hittük, a fiatal vagy nem annyira fiatal, de mindenképpen pályakezdő írók nem igénylik már ezt a régimódi divatot, mert tapasztalt írók segítsége nélkül is mindenki akkora közösséget gabalyinthat maga köré a neten, amekkorát nem szégyell. De úgy látszik, a facebookos lájk még nem minden, vagy az igazán elkötelezett, tudatos írók érzik, hogy a tapasztalt, öregebb kollégák útmutatása nagyon is jól jöhet.

Ezért – és mert Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen – vezetjük most be a Műelemző Kupont, amely egyelőre 1000 talentumért lesz letölthető, és beváltható egy 3000 leütéses munka elemzésére. A termékről bővebben itt találhatnak útmutatót, de ha speciális kérdésük van, el is küldhetik azt a regenytar@gmail.com -ra.

 

Megjegyzés ehhez a témához: "Új termékünk: Műelemző Kupon"

  1. Avatar
    kemmentölő   2016-09-02 at 17:58

    Jó meglátás 🙂

    Válasz

Szóljon hozzá