Támadás alatt áll honlapunk, csapataink harcban állnak

Támadás alatt áll honlapunk, csapataink harcban állnak

Valaki, de az is lehet, hogy egy erre szakosodott csoport hetek óta folyamatos ostrom alatt tartja honlapunkat. A támadó(k) a Bűvös Bolt felől próbálnak bejutni a tárhelyünkre, ami számunkra részint döbbenetes, részint pedig érthetetlen. A VIP-szekciót kivéve ugyanis minden anyagunk nyilvános, a boltban kínál tartalmak pedig csekély talentumösszegért letölthetők. A támadás ténye ellen nem tehetünk semmit, és bár a site biztonsági berendezései naprakészek, bármikor megeshet, hogy a rossz szándékú látogatók feltörik a zárat és beözönlenek a szerverre, hogy galád vérengzés közepette élhessék ki beteges hajlamaikat. Ez talán azt fogja eredményezni, hogy egy régebbi állapotra kell visszaállítanunk a honlapot, amiért – ha bekövetkezik – már most, előre elnézést kérünk. De reméljük, ez nem következik be, és a támadó vagy feladja, vagy pedig rájön, inkább máshol, más oldalakon kéne próbálkoznia.

3 Megjegyzés ehhez a témához: "Támadás alatt áll honlapunk, csapataink harcban állnak"

 1. Avatar
  MS   2017-10-29 at 14:32

  Szemetek. 🙁

  Válasz
 2. Avatar
  easy   2017-10-29 at 11:20

  Eszem, …… megáll…! – már a kultúrát is támadják!? :-O Ezeknek mindegy, hogy kiféle, miféle…csak ártani lehessen neki? :-O 🙁

  Válasz
 3. Avatar
  Névtelen   2017-10-21 at 18:32

  Valószínűleh robotok támadják a honlapjukat. Sajnos ez kivédhetetlen. A tárhelyet kell óvni, a legjobban, ahogy csak lehet. Minden jót és üdv!

  Válasz

Szóljon hozzá