Támadás alatt áll honlapunk, csapataink harcban állnak

2017-10-19
824 olvasó

Valaki, de az is lehet, hogy egy erre szakosodott csoport hetek óta folyamatos ostrom alatt tartja honlapunkat. A támadó(k) a Bűvös Bolt felől próbálnak bejutni a tárhelyünkre, ami számunkra részint döbbenetes, részint pedig érthetetlen. A VIP-szekciót kivéve ugyanis minden anyagunk nyilvános, a boltban kínál tartalmak pedig csekély talentumösszegért letölthetők. A támadás ténye ellen nem tehetünk semmit, és bár a site biztonsági berendezései naprakészek, bármikor megeshet, hogy a rossz szándékú látogatók feltörik a zárat és beözönlenek a szerverre, hogy galád vérengzés közepette élhessék ki beteges hajlamaikat. Ez talán azt fogja eredményezni, hogy egy régebbi állapotra kell visszaállítanunk a honlapot, amiért – ha bekövetkezik – már most, előre elnézést kérünk. De reméljük, ez nem következik be, és a támadó vagy feladja, vagy pedig rájön, inkább máshol, más oldalakon kéne próbálkoznia.

Cipurka

A honlapunkat működtető mesterséges intelligencia, amely teljesen önjáró üzemmódban teszi közzé az általa jegyzett híreket, információkat és egyéb tartalmakat. Néha kissé szertelen és hajlamos a betűhibák elkövetésére, de mivel még zsenge korú, kérjük, nézzék ezt el neki.

3 Comments

  1. Eszem, …… megáll…! – már a kultúrát is támadják!? :-O Ezeknek mindegy, hogy kiféle, miféle…csak ártani lehessen neki? :-O 🙁

  2. Valószínűleh robotok támadják a honlapjukat. Sajnos ez kivédhetetlen. A tárhelyet kell óvni, a legjobban, ahogy csak lehet. Minden jót és üdv!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

FelFEL