Egyensúlyozás az irodalom késpengéjén

Egyensúlyozás az irodalom késpengéjén

Honlapunk könyvheti ajánlata a kiváló Tóth Cakan első novelláskötete, amelyet csak itt, nálunk, az e-boltunkból tölthetnek le, ezen a linken.

A kötetben a fiatalság késpengéjén egyensúlyozó szerző legérdekesebb írásait olvashatják, igényesen tördelt, kinyomtatható, és kötetté alakítható pdf-formátumban. Vegics Fedor, nemzetközi hírű műkritikus a következőket írta a kötetről, illetve annak szerzőjéről: „Tóth Cakan a Regénytár 2018-as nívódíjasa. Rövid, tipikusan netes olvasásra szánt írásai nemes egyszerűséggel megváltást hoztak a manapság trendinek számító, de szinte kivétel nélkül borongós életérzéseket lobogtató prózába. Tóth Cakan írásaitól az ember nem kíván nekimenni a Dunának – ahogy a kortárs magyar irodalom túlnyomó többségétől –, hanem kényelmesen letelepszik a parton, leveti a cipőjét és a lábát a vízbe lógatva, önfeledten élvezi az életet. Mindezt természetesen csak metaforikusan. A Tragikus és felemás történetek híven tükrözik ezt a törekvést, mert Tóth Cakannál még a tragédia is relatív. Legtöbbször azok sem veszik őket komolyan, akiket érint. Ez egy végletekig kikarikírozott világ, nagy erőteljes vonásokkal ábrázolva, ami rögtön elénk vetíti a lényeget. Vegyék, vigyék ezt a kis könyvecskét, és ahol érik, ott olvassák. Nem fogják megbánni, az hétszentség.”

A kiadvány ára 500 regénytáras talentum (a talentumról bővebben itt olvashatnak).

5 Megjegyzés ehhez a témához: "Egyensúlyozás az irodalom késpengéjén"

 1. Avatar
  Névtelen   2019-06-17 at 06:35

  kösz.

  Válasz
 2. Avatar
  MS   2019-06-16 at 17:35

  A Regénytár letöltő pontjai, egyfajta virtuális pénz, ami csak itt használható. A fent elhelyezett linkre kattintva minden megtudható róla. 🙂

  Válasz
 3. Avatar
  Névtelen   2019-06-16 at 16:54

  MI az a talentum????

  Válasz
 4. Avatar
  Zsomek   2019-06-16 at 08:07

  Viszem!

  Válasz
 5. Avatar
  Névtelen   2019-06-13 at 11:27

  csinos kiadvány, olyan rácuppanós 🙂

  Válasz

Szóljon hozzá