A Regénytár bűvös boltja
Érdekes és izgalmas olvasmányok minden mennyiségben

Elindítottuk A PROF nevű kritikai szolgáltatásunkat

Az egyre növekvő igényeknek eleget téve ma beüzemeltük A PROF néven futó műelemző szolgáltatásunkat. A PROF hosszas fejlesztés eredményeként emberi beavatkozás nélkül, tisztán a mesterséges intelligencia algoritmusaira hagyatkozva analizálja a szerkesztőségünkbe véleményezésre küldött írásműveket. A gépi értelem  mentes az emócióktól, így nincs tekintettel arra, hogy a szerző esetleg megsértődhet a nyílt színű, elfogulatlan bírálattól, ezért A PROF kritikái rövidek, lényeglátóak és elementáris módon őszinték lesznek.

 

A PROF-szolgáltalás szabályai:

  1. a véleményezésre felkínált művet word-formátumban a regenytar@gmail.com -ra kell postázni. Az üzenet tárgyában meg kell adni, hogy A PROF részére küldik.
  2. A PROF részére érkezett levelekre nem válaszolunk, és nem is garantáljuk, hogy A PROF minden beküldött művet fel fog dolgozni, de amelyikre lecsap, arról rövid, tömör véleményt generál. Ezt minden esetben közzéteszünk a honlapunkon.
  3. aki igénybe veszi A PROF szolgáltatásunkat, hallgatólagosan beleegyezik abba, hogy a  beküldött művét, vagy művének részleteit névtelenül közzétehessük a Regénytáron.
  4. a művek publikálása nem minden bírálat esetében történik meg, elképzelhető, hogy A PROF csak a kritikát fogja közlésre javasolni, ezért kérjük a jelentkezőket, adjanak jeligét a munkájuknak, amelyre a publikálás során hivatkozhatunk.
  5. jelige nélkül a mű címére utalva tesszük közzé a róla írt bírálatot.
  6. A PROF szolgáltatás szabályai a jövőben kisebb-nagyobb mértékben módosulhatnak.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More